WERKEN BIJ GRKENZO

Wij zijn op zoek naar gezellige teamplayers ! …………… jij misschien ?? Zo,ja….. vul het sollicitatie formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Onze vacatures:

Runner drinks of foodJe bent verantwoordelijk voor het brengen van de lekkere drankjes/eten naar de gasten en het afruimen van de lege glazen/borden. Wanneer de gast vertrekt zorg je dat de tafel weer opgeruimd en schoon is. Verder help je de barmedewerker wanneer dat nodig is. En houden we de uitgiftes netjes op orde.

Afwasser Verantwoordelijk voor een stralend schone vaat met behulp van een vaatwasmachine. Helpen van je collega’s met desserts. En natuurlijk houd je je werkplek schoon en laat je deze ook schoon achter.

Keukenhulp – Als keukenhulp ga je aan de slag als assistent van de kok en voer je verschillende werkzaamheden uit bij de bereiding van de maaltijden.

Barmedewerker – Jij bent met jouw collega’s te vinden achter de bar en voorziet de runners van de bestelde drankjes, of je helpt de gasten die aan de bar zitten!

Shiftleader – Als Shiftleader Restaurant zorg jij samen met je team voor het restaurant. Jij bent de floorsupervisor en zorgt voor gastvrijheid waardoor het onze gasten aan niets ontbreekt. Jij hebt een hands-on mentaliteit en werkt graag in een team.