Werken bij GRK&ZO

Wij zijn voor het zomerseizoen per direct op zoek naar afwassers, drink- foodrunners, natuurlijk mag je altijd ook voor de overige functies reageren medewerker bediening en barista

For this summer season we are looking for dishwashers, drink- food runners. We prefer dutch speaking but it’s not a must.

Voor alle functies eisen wij een collegiale instelling. Ben jij de teamplayer die ons team komt versterken ? Tevens geldt voor alle functies “ervaring is welkom maar geen vereiste”. Vul  onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een drink of food runner voor minimaal 2 avonden per week. Een runner brengt zelfstandig alle door de barkeeper/keuken gemaakte dranken/gerechten naar de juiste gast. Hoofdtaken zijn serveren van dranken en gerechten, afruimen en schoonhouden van tafels, incidenteel opnemen van drankbestellingen en het assisteren van de barkeeper/afwasser met bijvullen en schoonmaken. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 16 jaar

- Flexibel in werktijden

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer
Een medewerker bediening voor minimaal 2 maximaal 4 avonden per week ( +/- 20 uur per week). Een medewerker bediening kan zelfstandig werken. Bestellingen opnemen, adviseren, serveren, zorgen dat de klant de nodige aandacht krijgt en afrekenen zijn de hoofdtaken. Daarnaast kan een medewerker bediening ook achter de bar werkzaam zijn. De werktijden liggen tussen 14 en 1 uur. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 18 jaar

- Minimaal HAVO/MBO opleidingsniveau

- Flexibel in werktijden

- Enige restaurantervaring is gewenst

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer
Een barista voor minimaal 3 avonden per week (+/- 20 uur per week). Een barkeeper staat zelfstandig achter de bar. De barkeeper maakt drankjes voor alle aanwezige gasten. Hoofdtaken zijn bedienen van gasten, doorgeven of zelf klaarmaken van bestellingen, afrekenen met gasten, afruimen en in presentabele staat houden van de bar, aanvullen, opruimen en schoonmaken. Daarnaast kan een barkeeper ook werkzaam zijn als drankenloper. De werktijden liggen tussen 14 en 1 uur. Voor deze functie geldt:

- Minimale leeftijd 18 jaar

- Flexibel in werktijden

- Enige bar ervaring en op hoog tempo kunnen werken

- Kennis van dranken

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer
een AFWASSER voor minimaal 2 en maximaal 4 avonden per week. Een afwasser werkt in de avonduren, de werktijden liggen tussen 17 en 24:00 uur. Als afwasser ben je verantwoordelijk voor de vaat en het schoonhouden van je werkplek. Daarnaast kan het zijn dat je op drukke momenten de keuken assisteert met aanvullen van de voorraad en voorbereiding van desserts. Voor deze functie geldt:


- Minimale leeftijd 18 jaar

- Flexibel in werktijden

- Geen vakantieplannen langer dan 2 weken in de zomer